28 листопада 2016 р. на факультеті АМ та Р проведено загальнофакультетську кураторську годину, приурочену 3-й річниці початку Революції гідності і достоїнства.

Сталося так, що три роки назад з вини злочинної влади Януковича, яка не схотіла почути орган вищої влади в демократичній Україні: НАРОД, зневажливо віднеслася до народного протесу, і навіть зважилася на силове придушення акції, відбулася Революція. Саме таке відношення влади створило умови на переростання мирної акції з підтримки Євроінтеграції у Революцію, що кардинально змінила країну, регіон, світ. Головним результатом Революції гідності і достоїнства стало відродження Української нації. Саме завдячуючи цьому відродженню Україна змогла розпочати реформи, встояти перед лицем грізного агресора з півночі, відродити українське військо.

В заході прийняли участь біля 50 студентів 1…3 курсів факультету, а також куратори факультету Єгоров В.Б., Левінський М.В. та Гурський О.О. Організував та вів захід старший куратор факультету доц.. Світий І.М.

У ході заходу було переглянуто документальний фільм про хронологію подій на Майдані.

З заходу ніхто не пішов байдужим.