Брейн-ринг на факультеті АМтаР

Наш факультеті завжди виділявся ініціативністю та активністю в суспільному житті академії, студентське життя насичена величезною кількістю найрізноманітніших заходів. Одне з них – внутрифакультетський Брейн - Рінг за участі студентів 1—4 курсів, яке відбулося 28 березня на кафедрі АВП в лабораторії МТІП.
Брейн – ринг — ця гра, в якій перемагає самая ерудована команда, здатна швидко відповідати на питання ведучого. Питання, відповідно до рівня складності і що стосуються різних областей знань, були розбиті на три частини (по 10 в кожній). Команди повинні встигнути записати відповідь на папері і передати його суддям, розцінюють те, чи є правильною відповідь. Після того, як ведучим буде озвучено завдання, у хлопців на все про все є 60 секунд! За кожну правильну відповідь команда отримує 1 очко, в іншому випадку — 0. Переможцем стає той, хто за підсумками всіх 30-ти питань набрав найбільшу кількість очок. Ініціатор настільки цікавого змагання — студент 2-го курсу Олексій Сакалюк, який не тільки опрацював питання, а й успішно впорався з роллю ведучого. До суддівської колегії входили (зліва направо на фото): студентка 5-го курсу Христина Барбан, заступник декана Каламан Ольга Борисівна, старший куратор академії Арова Зоя Даміровна, і старший куратор факультету Лагерна Світлана Ігорівна.
Високий рівень знань і вміння працювати в колективі показала команда 2-го курсу, яка фінішувала з результатом у 25 очок і заслужено яка зайняла 1-е місце. 2-е місце поділили студенти 1-го і 4-го курсів – по 18 очок. 13 балів в активі третьокурсників.
Приємно відзначити, що, незалежно від зайнятого місця, усі команди були нагороджені призами. Невеликий фоторепортаж із місця подій

Хоч у суддів є відповіді, вони не проти і самі «поразмяться», перш ніж подивитися правильне рішення. Зліва направо: Христина Барбан, Ольга Каламан, Зоя Арова, Світлана Лагерна.

Ведучий задає чергове запитання і …

… погляди учасників прямують і де на мультимедійний екран.

Відразу починає працювати «соображалка».

Першокурсники викладаються «на полную»…
У 4-го курсу, схоже, поки немає ідей. А время поджимает…

Більшість питань команда-переможниця клацала, як орешки. Ось і це завдання, здається, чергова їх «жертва»!

Суддям питання сподобалися!

Окреме спасибі студенту 2-го курсу факультету ММіЛ Владу Бузинському за надані фото.

Ось так автоматники проводять вільний від пар час! Будемо сподіватися, що наступний брейн-ринг пройде у не менш завзятій і захоплюючою боротьбі між командами!

Третьокурсники уважно слухають питання.

Надія Похлебіна – учасниця команди першого курсу.

Другокурсниця Олександра Стоянова. Чимало очок команда записала в свій актив саме завдяки Сашкової кмітливості.

Автор цих рядків також зробив свій внесок у загальну перемогу.

Ось так автоматники проводять вільний від пар час! Будемо сподіватися, що наступний брейн-ринг пройде у не менш завзятій і захоплюючою боротьбі між командами!