15 листопада 2016 року на факультеті АМ та Р пройшла відкрита кураторська година на тему «Ще раз про шкоду тютюнопаління».

Про проблеми тютюнопаління сказано вже багато, сказано багатьма, сказано фахово. На різних рівнях з цим явищем борються, борються багато, борються ефективно, а подекуди і формально. Усі ці звитяги дають свої плоди. Багато молодих людей на сьогодні вважають здоровий образ життя нормою. Але все ж, серед молоді нині це явище носить характер тотальної проблеми. Тому бесіди на цю тему не втрачають своєї актуальності.

Ключовими тезами бесіди були маніпуляція свідомістю і шкода здоров’ю. У першу чергу було висвітлено основні методи маніпуляції свідомістю і в першу чергу молоді. Окремо було висвітлено основні аспекти шкоди здоров’ю людини і в першу чергу молодої людини. Було проаналізовано основні методи боротьби з проблемою у світі та у нашій державі. Будо названо українських «героїв» збагачення на здоров’ї нації.

У ході заходу було продемонстровано витяги з двох агітаційних фільмів: «Українські сенсації: дело табак» і «Табак. Секреты манипуляции».

На заході були присутні студенті 1…4 курсів факультету АМ та Р, заступник декана факультету Лагерна С.І., старший куратор академії Леонова Л.Є., старший куратор факультету Світий І.М., куратори факультету Гурський О.О. та Левінський М.В. Також в якості гостей на заході були присутні студенти групи ТХ-107 на чолі зі своїм куратором. Загалом на заході були присутні 81 студент, з яких 60 – студенти факультету АМ та Р.

Організатором та ведучим заходу був старший куратор факультету АМ та Р доц. Світий І.М. Також завершальне слово з заходу взяла старший куратор ОНАХТ Леонова Л.Є. Вона відзначила актуальність та корисність заходу, побажала молоді винести щонайбільше користі з отриманої інформації.