Захист дипломних робіт бакалаврів і магістрів,
дипломних проектів фахівців на кафедрі АВП

На кафедрі АВП в період з 16 по 22 червня 2014 р. проводились захисту дипломних робіт бакалаврів і магістрів, а також дипломних проектів фахівців з автоматизації технологічних і бізнес-процесів. Фрагменти захистів і вручення дипломів представлені на фотографіях.
Дипломники доповіли результати синтезу і дослідження розглянутих автоматичних систем управління, алгоритмічного та програмного забезпечення, захистили свої рішення. Показали при цьому гідні знання і вміння. Новизну власної розробки багато дипломники підтвердили позитивним рішенням за заявкою (поданій до український інститут промислової власності) на видачу патенту України на винахід чи корисну модель.
Багато хто дипломні роботи та проекти були орієнтовані на з часів розміщені виробництва, де студенти проходили практику. Результати цих розробок частково або повністю впроваджено на низці підприємств харчової та переробної галузей. Вони, в залежності від спеціалізації дипломника, були представлені синтезованими автоматичними системами управління та/або програмними продуктами, використання яких дозволить підвищити ефективність конкретних технологічних або бізнес-процесів підприємства.
Державна екзаменаційна комісія на основі доповіді і відповідей дипломника на питання, відгуків про його роботу зовнішнього рецензента та інші і керівника диплому, виносила вердикт, який оголошувала дипломникам після чергового дня захисту.
Всі роботи і проекти були успішно захищені, а їх автори отримали зі відповід дипломи..