КЛУБ РОБОТОТЕХНІКИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

На базі науково-дослідної лабораторії « мехатроніки та робототехники» нашої кафедры  http://www.robot.onaft.edu.ua/activity проходять семінари, тренінги, конкурси,   курси, впроваджуються проекти і багато іншого. Робота в лабораторії – це робочий простір розвитку науки серед молоді. Вивчення, розробка та інтеграція робототехніки у всіх сферах діяльності людини. Партнером лабораторії є італійська компанія CAMOZZI – провідний світовий виробник промислової пневматики. Лабораторія стала повноправним членом асоціації робототехніки України. Також лабораторія реалізує міжнародне співробітництво з різними вишами та компаніями.

Лабораторія проводить велика кількість різних як спеціально – професійних, так і соціальних заходів. Серед яких: відкриття клубу робототехніки для школярів старше 7-го класу.

Найчастіше, у молоді після закінчення шкіл постає цілий ряд питань: До якого ВНЗ вступати? Яку професію обрати? Що принесе мені перспективу в подальшому? Адже так важливо зрозуміти, чим хочеш займатися по життю, що принесе тобі знання, корисним у майбутньому.

Саме в цілях профорієнтаційної роботи науково-дослідна лабораторія «мехатроніки та робототехники» з березня 2016 року заснувала гурток робототехніки для учнів. Шановні батьки! У зв'язку з початком роботи гуртка ведеться активне залучення до роботи у лабораторії одеських школярів. Всі наукові розробки, нові ідеї, проекты в рамках лабораторії ведуться за безпосередньої участі студентів. Колектив лабораторії молодий і амбітний. В створюваний гурток ми Запрошуємо учнів починаючи 6…10 класів усіх шкіл Одеси. Організація клубу робототехніки для школярів, дасть можливість дитині розширити кругозір, отримати корисні знання і навички. Для дітей, їх батьків та всіх охочих колектив лабораторії із задоволенням проведе пізнавальні екскурсії ми щиро сподіваємося, що наш гурток дасть молодому поколінню можливість усвідомленого вибору своєї майбутньої профессии. Ми завжди чекаємо всіх в гості!