Захист комплексних дипломних робіт бакалаврів і магістрів у залі вченої ради ОНАХТ
Комплексне дипломне проектування, яку запущено групами студентів, часто різних спеціальностей, застосовується при вирішенні найбільш істотних технічні, економічні та інших завдань.
В ОНАХТ безперервно удосконалюють роботу різних служб шляхом автоматизації документообігу. В цьому процесі беруть участь і студенти, реальні розробки яких застосовують в підрозділах, наприклад, навчальної частини академії, деканатів. Тому такий тематиці дипломного проектування приділяється особлива увага.
У зв'язку з цим захист комплексних дипломних робіт бакалаврів і магістрів з автоматизації бізнес-процесів проводилася в залі вченої Ради ОНАХТ на засіданні міжкафедральної державної екзаменаційної комісії.
Від кафедри АВП про свої дипломні роботи (ДР) доповідали:
1. Евгения Медова (ДР бакалавра);
2. Андрей Зюганов (ДР магистра);
3. Беатриса Бевз (ДР магистра);
4. Ирина Колосарева (ДР бакалавра);
5. Наталия Герасимович (ДР магистра).
Доповідачі зробили змістовні добре ілюстровані презентації своїх робіт. Показали своє знання методів і мов програмування, вміння оперувати базами даних, досліджувати вплив різних чинників на результат, розробляти відповідні програмні продукти. Підтвердили ефективність застосування розроблених ними комплексів алгоритмів і програм для значного скорочення часу складання та коригування документів у документообізі академії, усунення « людського фактора» у цьому процесі. Показали зручності користувачів представлених програмних продуктів на рівнях навчальної частини, деканату та віддаленими клієнтів (через Інтернет). Відповіли на запитання членів державної екзаменаційної комісії.
Слід зазначити, що результати представлених розробок вже пройшли Апробування у роботі деканату АЕКСіУ і плануються до використання документообізі всієї навчальної частини академії вже цього року.
Всі дипломники успішно захистили свої розробки.